Al van kinds af aan voelde ik dat ik voorbestemd was om met mijn handen te werken. In een brief aan de Sint vroeg ik op mijn zesde mijn eerste gereedschapskist. Ook al kon ik met een plastieken hamer de keukenstoel niet herstellen, toch bleef mijn interesse steeds groeien. Toen ik jaren later een doorleefde koffer met schaven, beitels, hamers van een overleden oudoom ontving, wakkerde een droom aan om ooit een eigen atelier te starten. 

 

Het heeft tot 2006 geduurd voor ik mijn hart heb gevolgd en een opleiding ébéniste/meubelmaker ben begonnen te St-Luc, Doornik. Eindelijk zat ik op de juiste plaats! In mijn eerste jaren leerde ik het ambachtelijke kopiëren van voornamelijk Frans meubilair. Op het einde van mijn studies heb ik me in de restauratie van antieke meubels gespecialiseerd. 

 

Na het beëindigen van mij  opleiding in 2011, kon ik direct aan de slag bij Axel Vervoordt, een gerenommeerd antiek- en kunsthandelaar te Antwerpen. Daar kreeg ik de kans om te groeien en ervaring op te doen. 

 

In 2015 voelde ik me klaar om mijn eigen atelier 'Maram' op te starten. De inspiratie voor deze naam vond ik in het zuidelijke gedeelte van India, waar 'Maram' hout betekent.